Naším cieľom je zabezpečiť, aby sa darovaná pomoc dostala priamo tam, kde je potrebná. Keď si zakúpite darček pre lepší svet, finančné prostriedky z neho posunieme nášmu partnerovi podľa podľa toho, akú pomoc dar poskytuje (Podpora detí, Humanitárna pomoc, Klíma a živobytie). Toto umožňuje poskytovať efektívnu pomoc ľuďom v najzraniteľnejších oblastiach a situáciách.

Napríklad, ak si kúpite dar „úžitkový strom“, Váš dar poputuje našim lokálnym partnerom, ktorí poskytujú stromčeky drobným farmárom v Keni a Etiópii. Dar pomôže zabezpečiť kvalitné zaštepené rastliny a agronomickú podporu. Sadeničku stromu teda nezabalíme do krabice a nepošleme do Afriky, ale výťažok z daru, ktorý si zakúpite poputuje našim partnerom, s ktorými dlhodobo podporujeme komunity či jednotlivcov práve úžitkovými stromami.

Darček je symbolom pomoci ľuďom. Nechávame si slobodu v tom, že prostriedky z Vášho daru použijeme adresne tam, kde je najväčšia núdza.

Zakúpením darčeka môžete získať nielen dobrý pocit, ale v prípade záujmu aj originálnu pohľadnicu, ktorá je symbolom poskytnutej pomoci tým, ktorí to potrebujú.

 

 

 

 

Darčeky prelepsisvet.sk podporujú